Hyvin on maistunut - 1500 mustikkaista juhlaleivosta

mirvarokka600x400.jpg

Sleivokset300x450.jpguomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi UPM tarjoaa Suomessa olevalle koko henkilöstölleen kahvit juhlaleivoksen kera. 

Suomi 100 vuotta -leivos on tätä juttua kirjoitettaessa päätynyt tai vielä päätymässä kakkulautaselle UPM:n eri toiminnoissa Kouvolassa. Päävastuu noin 1500 juhlaleivoksen tekemisestä on ollut kokki Mirva Rokalla (kuvassa ylhäällä) Fazer Amican Koskelan keittiöstä. UPM:n lisäksi leivosta on toimitettu jonkin verran myös muille tilaajille.

Mirva kertoo, että raikkaanmakuinen mustikkaleivos on maistunut hyvin, ja palaute on ollut positiivista. Sokerikakkupohjaisen leivoksen tekemiseen kuuluu monta vaihetta. Täytteen, hyydykkeen ja koristeen pääraaka-aineena on mustikka. Valkoinen tekstilaatta on valkosuklaata. 

Leivos säilyy hyvin  pakastettunakin. Myös Itsenäisyyspäivän jälkeen juhlaleivoksen tilaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Koskelaan Fazer Amican ravintolaan >>>